Ne zyret e RENESANSES u lajmrua nje i ri i quajtur Lum A. Gashi dhe deshira e tij ishte jashtezakonisht mbreselense: shprehu deshiren qe per 5 vite qe i ka rritur floket kishte deshire te dhuroje personave me kancer. Ai erdhi me nenen e tij zonjen Lule dhe me nje gezim te madh i dhuroi floket e tij. Ne kemi pergjegjesine me te madhe qe kete deshire te Lumit dhe nenes si tij ta plotesojme gjer ne fund duke ja dhuruar ndonje personi i cili ka humb floket shkaku i terapive ne lufte me kancerin.