Skip to content

Race for the cure

Kreu - Race for the cure

Regjistrimet janë të hapura

Regjistroni ekipin tuaj dhe përgatituni për ecjen prej 3m ose vrapim prej 5km. Ju jeni të lirë të shkoni kudo ku t`ju drejtojnë këmbët, duke pasur parasysh udhëzimet e koronavirusit që janë në fuqi në vendin ose rajonin tuaj. Mund të vraponi edhe brenda në një hapësirë të caktuar ose në palestër, për sa kohë që bashkoheni me ne në të gjithë Evropën gjatë fundjavës së fundit të shtatorit.

Këtu do të keni mundësinë që të regjistroheni online , duke u anëtarësuar në shoqatën tonë , ku do të keni mundësi të merrni pjesë në garën tonë Race for the Cure 2020 , si dhe të bleni produkte të ndyshme duke i ndihmuar gratë të atakuar nga kanceri i gji

Kliko këtu për më shumë info : https://www.raceforthecure.eu/sq/Participate/Info

 

Bashkohu garës më të madhe “Race For the Cure Europe”
BASHKOHUNI HUMANITETIT TONË !

Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë!

Ti je e fortë!