Skip to content

Rreth nesh

Kreu - Rreth nesh

Rreth nesh

Shoqata e grave në luftë kundër kancerit të gjirit

Faqja është mbështetje të gjithë personave të prekur dhe të trajtuar nga kanceri i gjirit, bashkëshortëve dhe familjeve të tyre

Ne jemi për ju !

Renesansa Breast Cancer
Ne punojmë për të gjithë të prekurit çdo ditë.

Njihuni me Ekipin

Themeluesit

Prof. Pakize Kiseri

Profesoreshë e gjuhës dhe letërsisë shqipe në pension.
Lindur më 1950.
Atakuar me 2013 kanceri i gjirit.

Violeta Pirana

Mësimdhënëse e lëndës së matematikës në pension.
Lindur më 1963.
Atakuar me 2016 kanceri i gjirit .

Suzana Kiseri

Laborante në pension.
Lindur më 1946.
Atakuar me 2009 kancer i qafes se mitres.

Arbela Statovci

Communications EU

Valonë Pllana

Communications USA

Sysret Kastrati

Members

Zana Krasniq

Communications Prishtinë

Qëndresa Bilurdagi

Nutriciste / Dietologe

Misioni Ynë

 • vetdijësimi i femrës për zbulimin e hershëm të kancerit të gjirit.
 • fuqizimin e personave të diagnostikuar me kancer të gjirit që sa më lehtë.
 • të përballojnë trajtimin e terapisë.
 • vetdijësimin e anëtarëve të familjes së personave të trajtuar nga kanceri i gjirit për mbështetjen maksimale të të trajtuarëve nga kanceri i gjirit.
 • Mbështetja psikologjike e personave të diagnostifikuar dhe të trajtuar nga kanceri i me gjirit.
 • Vetëdijësimi i anëtarëve të ngushtë të familjes me qëllim të mbështetjes së personave të diagnostikuar me kancer të gjirit.
 • Mbështetja psiko-sociale e pesonave të trajtuar me kancer të gjirit me qëllim të integrimit në shoqëri pas trajtimit të kancerit të gjirit.
 • Përmirësimin e cilësisë së jetës së pacientëve të trajtuar me kancer të gjirit.
 • Përzgjedhja e jetës së shëndetshme për persona të trajtuar me kancer të gjirit.
 • Promovimi i çdo lloj ndihmë dhe të drejtë të sëmurëve nga kanceri i gjirit.
 • Realizimi i projekteve të cilët kanë të bejnë me:
 • Edukimin e popullatës lidhur me mbrojtjen shëndetësore dhe përmirësimi ndaj qasjes tek personat të trajtuar me kancer të gjirit.
 • Përmirësimin e të drejtave ligjore që kanë të bëjnë me persona të trajtuar dhe të shëruar nga kanceri i gjirit
 • Përmirësmin e shërimit dhe cilësisë së jetës së personave të trajtuar dhe të shëruar nga kanceri i gjirit.
 • Implementimi i standardeve dhe praktikave ndërkombëtare tek të diagnostikuarit me kancer të gjirit.
 • Bashkëpunimi me institucionet shëndetësore të interesuara për arritjen e qëllimeve të përbashkëta.
 • Qëndrueshmëria e shoqatës.
 • Bashkëpunimi me shoqatat tjera të ngjajshme jashtë vendit.

Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë! Ti je e fortë!

Ti je e fortë!