Skip to content

Renesansa

Shoqata kundër kancerit të gjirit

Të ndihmojmë gratë të mos dyshojnë kurrë

se ato janë të forta.

Renesansa

Shoqata kundër kancerit të gjirit

Të ndihmojmë gratë të mos dyshojnë kurrë se ato janë të forta.

Ejani bashkohuni me ne

Ne duhet të riformësojmë perceptimin tonë se si e shohim veten. Ne duhet të ngrihemi si gra dhe të marrim drejtimin.

Misioni ynë

Renesansa

Më 4 Shkurt 2017, në Prizren u themelua Shoqata e grave në luftë kundër kancerit të gjirit si nevojë e madhe për të qenë hallkë e një zinxhirit si të grave të diagnostifikuara me kancer të gjirit po ashtu edhe të grave tjera të cilat duhet të kontribojnë në shëndetit të tyre si dhe familjarëve të tyre.


Shoqata Renesansa u themelua pasiqë u ndi nevoja e madhe nga femrat e diagnostifikuara nga kanceri i gjirit që të kenë komunikim në mes vehte me qëllim të shkëmbimit të eksperiencave që kanë kaluar që nga momenti i diagnostikimit me kancer të gjirit, gjatë trajtimeve të shërimit dhe pas shërimit.

Shërbim Online

Shërbimi i mjekimit

Mbështetje 24 orë

Evente

Ne organizojmë evente gjithëpërfshirëse për
Gratë & vajzat

Donacioni nga Brustkrebs Deutschland

Shoqata RENESANSA pas shumë përpjekjeve ka ...

Humaniteti i Lum A. Gashit

Ne zyret e RENESANSES u lajmrua nje i ri i quajtur Lum A. Gashi dhe deshira e tij ...

Antarsimi i RENESANSES NE Think Pink Europe

Think Pink Europe family keeps growing! Welcome ..

Ndikimi ynë
Të bashkuara fitojmë luftën e kancerit të gjirit.
Partnerët tanë
Dëshironi të bëni një ndryshim?

Na ndihmoni të mbledhim para për kauzat tona humanitare