Takimi i dytë regjional i shoqatave të pacienteve të kancerit të gjirit, mbajtur në Shkup nga 3 deri 5 qershor 2022. Pjesëmarrja ishte nga të gjitha shtetet duke filluar nga Sllovenia, Kroacia, Bosna, Serbia, Mali i zi, Kosova dhe Maqedonia.