Dita botërore kundër kancerit

blank

Bashkë mundemi! ♋🎗️🚴

Pedalojmë së bashku për Ditën Botërore e luftës kundër kancerit.

Shihemi më 04 Shkurt
E Premte në ora 13:00🕑
Në Sheshin e Lidhjes, Prizren.

Aktiviteti ka për qëllim të parandalojë miliona vdekje që ndodhin në vit duke e rritur vetëdijesimin dhe duke edukuar për kancerin bashkë me ndikimin ndaj qeverive dhe individëve për të ndërmarrë veprime kundër kësaj sëmundjeje.
Këtë Ditë botërore të luftës kundër kancerit ne si grupi me i madh i çiklistëve në Kosovë dhe jo vetëm, do pranojmë se angazhimi ynë për veprim do sjellë një përparim të fuqishëm në zvogëlimin e ndikimit global të kësaj sëmundjeje.

#UnëMundem #NeMundemi

Çka është Kanceri i gjirit?

blank

Klikoni për dokumentin:

Takimi i shoqatave të pacientëve në Tiranë, organizuar nga Novartis

blank

Takimi i shoqatave të pacientëve në Tiranë, organizuar nga Novartis, më 11 Janar 2022